Hvem er jeg?

Kreativ og lidenskapelig opptatt av å fange dagens øyeblikk til minner for livet.

Mitt navn er Lise. Travel 3 barnsmamma født i 1990. Jeg startet med ungdomsbedrift som 16 åring. Den gang da visste jeg allerede at jeg ønsket drive egen bedrift. Veien hit har vært lang, krevende, lærerik og spennede. 


Jeg har mange faste og får stadig nye kunder. Både privatkunder og bedriftskunder. Deriblant Dyreparken og  Basisfot AS. Jeg er utrolig takknemlig for alle som booker meg. Dere gjør det mulig å leve av drømmejobben. 


Jeg er en kreativ og rastløs sjel som har fulgt lidenskapen min. Men den har ikke alltid vært for fotografering,  selv om det alltid har vært en del av meg. At jeg skulle bli fotograf ante jeg ikke i ung alder og har prøvd meg litt frem.  

Jeg har fullført videregående på Noroff Mediegymnas i Kristiansand.  Her har jeg mye kreativ og faglig tyngde som kommer godt med videre. Deriblant grunnleggende fotografering.


Noroff høyere utdanning innenfor 3D animasjon, Design (Kristiansand) og 3D filmproduksjon (Bergen) 

Bachelor in film and digital media , major in animatio(Australia)

Målet mitt den gang var å jobbe innefor 3d filmproduksjon. 

Slik ble det ikke...


Som flere endret jeg lidenskap underveis og prøvde meg på Visual merchandise i Tønsberg. Spennende, men likevel ikke helt meg. 

Hva nå? Jeg prøvde meg som sensor, medievikar og liknende gjennom eget firma på min tideligere skole, Noroff. Spennende, men likevel ikke helt hva jeg er ute etter. 

Først når jeg selv gifter meg i 2017 og har 2 barn, innser jeg at FOTOGRAF er noe jeg virkelig kunne tenke meg. Jeg prøver å bygge opp portfolio. 

Det går jeg får kunder og pusser opp kjellerstuen, får et innlegg i lokalavisen,  deretter flytter jeg studio til Skaperhuset Sør som da holdt til på Høietun. Nå har de nye lokaler og jeg fikk være med. 

veien videre blir spennende. 

Jeg gleder meg til fortsettelsen. 
Skaperhuset Sør

Et sted hvor alle er velkommen til å utforske sin oppfinnsomhet og kreativitet.

Skaperhuset Sør er en gruppe godt voksne med barn i varierende aldre på Høietun og Kvarstein som har meget stor interesse for både IOT, 3d printing og teknologi generelt. De har meget stor skaperglede og trives godt med å jobbe med hender og løse utfordringer. 


På hverdager har de kreative aktiviteter som alle kan delta på, 3d printing, lodding, koding , elektronikk, fotokurs og masse annet.

Nå har de overtatt tidligere barnehage på Mosby Ringvei.Besøk dem på facebook.